5 webinars die je moet gezien hebben!

​​​​​​​​​​​​​​


Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost € 29,95.
​​​​​​​Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Wie ben ik?


Steve Boedt
Gastspreker in +90 landen
Internationale presenter
7 internationale awards
Co Auteur “THE RIGHT MINDSET”
Certified Health & Life coach


Hier ben ik dan. Dat kleine onzeker jongetje, die opgroeide met het idee dat hij nooit iets zou betekenen in het leven. Waar iedereen zei: “wees vooral jezelf niet, anders kom je nergens en doe maar mooi “normaal”, als je aanvaard wil worden in de maatschappij”.
 
Daar begon het dus, mijn leven vol ongeluk! Een job die geen voldoening gaf. Een relatie om de maatschappij gelukkig te houden en vooral veel onzekerheden en angst hoe ik dit leven ging volhouden. Waarom had ik de moed niet om voor me op te komen. Mijn grenzen te stellen of mijn eigen weg in te slaan? Angst om verstoten te worden? Schrik om te falen of gewoon te weinig moed om de starten? Ik was pas 19 en zat al vast. Nu al…
 
En toen kwam het keerpunt in mijn leven. Ik verloor mijn moeder toen ik 19 jaar was. Ze was kerngezond, een mooie vrouw vol levenslust. En toch, toch zag ze geen uitweg.Wat een taboe! Sprak je toen over mentale gezondheid, dan dacht iedereen dat je goed gek was!
 
Om je leven een nieuwe koers te geven heb je eigenlijk maar 5 sec nodig!
5 seconden om de eerste stap te zetten in je nieuwe richting. Om de grootste beslissing te nemen in je leven, veranderen van job, wonen in het buitenland, een nieuwe relatie starten of een oude relatie stopzetten.

De angst voor verandering, dat duurt lang! Veel te lang...
Soms maanden, jaren of zelf je ganse leven. Angst terwijl je die op 5 seconden kan elimineren.
 
Vandaag ben ik uitgegroeid tot een sterke man die volop van het leven geniet.
Na 30 jaar ervaring in de fitness branche heb ik mijn kennis en workshops gegeven in meer dan 90 verschillende landen. Met internationale prijzen tot gevolg. Waaw, hoe heb ik mijn leven zo een ommezwaai kunnen geven.
 
En nu kan jij dit ook! Samen met mij. Met kleine stappen maar met grote impact!
Als co auteur van het boek “The right mindset” heb ik technieken voor je klaar die je leven een nieuwe wending kunnen geven.
 

Over wat gaat dit webinar?

​​​​​​​​​​​​​​In dit pakket van 5 webinars krijg je makkelijke tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan. Soms heb je het gevoel dat je vast zit, niet meer weet wie je echt bent of waar je naartoe wil. Dan kunnen deze webinars helpen om je terug op het juiste pad te krijgen. Ook Al weet je niet waarheen. 

We vergelijken ons soms zo vaak met anderen dat we zelfvertrouwen in onszelf verliezen. We zijn soms zo kritisch op onszelf dat we het geloof in onze eigen capaciteiten verliezen; Wel, stop met jezelf te vergelijken met anderen. Leer omgaan met onzekerheden en draai ze om in zelfzekerheid. Iedereen kan meer zelfvertrouwen gebruiken. Wanneer je een nieuwe job start, of je wil naar het buitenland verhuizen. Of wanneer je eindelijk naar die ene persoon wil toestappen om een praatje mee te slaan. Of gewoon ietsje meer zelfvertrouwen om het dagelijkse leven beter te maken. In deze webinars krijg je alle tips die je nodig hebt om eindelijk die eerste stap te zetten naar de nieuwe ik.

Klaar om eindelijk voor jezelf op te komen
Je niet meer te vergelijken met anderen?
Om eindelijk NEEN te durven zeggen?
Geen negatieve self talk meer te doen?
Meer zelfvertrouwen te krijgen?
Om eindelijk je eigen beste vriend te worden?
Om je te laten omringen door de juiste mensen in je leven?
En te leren omgaan met alle druk en alle rollen in je leven?

Met deze webinars krijgen direct resultaat! Je voelt meteen hoe snel je kan veranderen en hoe je tot de persoon uitgroeit met alle capaciteiten die je hebt.